ארכיון חודשי: פברואר 2012

סלמון קבור, או גרבלקס

כמו על תליית מנורה במטבח או תליית תמונות בחדר, כמו על ניקוי החלונות בסלון, כמו על סידורי החתונה – כך גם על הכנסת דגים לתפריט הביתי אני החלטתי, ורועי ביצע. "בוא נכין סביצ'ה" הצעתי פעם ממקום מושבי על הספה, "זה … להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה מלוח, קליל, תמיד טוב שיש במקרר | 3 תגובות

מתכון לקטשופ ביתי

נכון החורף הזה מרגיש כמו החורף הכי ארוך שהיה כאן אי פעם? כל כך מעט יתרונות יש בארץ הקודש. מיעוט המחצבים, השכנים הלא ידידותיים, הילידים הלא מנומסים, המחירים של חטיפי פסק זמן – כולם הופכים את ישראל ללוקיישן לא הכי … להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה כללי, מלוח, תמיד טוב שיש במקרר | תגובה אחת

מאפינס שיש נוטלה

הפצצה האיראנית, הזוועות בסוריה, היחלשות מעמד הביניים, חזרתם של צבעי הפסטל למלתחה שלנו בקיץ הקרוב – כשכל כך הרבה איומים ואויבים עומדים עלינו לכלותינו, איך אפשר להתפנות לבישולים רציניים? איך אפשר להשקיע שעות במטבח, כשבכל רגע נתון יש מצב שנצטרך … להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אפייה, כללי, מתוק, קליל | 6 תגובות

סהרוני וניל

את "עטוף ברחמים" של אהוד בנאי (נו טוב, וריטה) מכירים? אז אני עטופה כרגע ברחמים עצמיים. ובטישו. כלומר, לא עטופה בטישו, אבל כיווצ'וצ'ים של קלינקס פזורים סביבי ובהחלט סוחטים מבטים מלאי רחמים מהסביבה. תקראו לי קוטרית, אבל זה היה ברור … להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אפייה, כללי, מתוק, קליל | 8 תגובות