ארכיון חודשי: דצמבר 2010

פשטידת כרובית

פשטידת כרובית נשמעת כמו אחד הדברים הכי פחות סקסיים שיש לעולם הקולינרי להציע. פשטידת כרובית נשמעת כמו משהו שהדודה הפחות בשלנית שלכם הכינה לארוחת שבועות משמימה; כמו משהו שלועסים בחוסר חשק במסיבת רווקות שהתארכה מעבר לגבולות הטעם הטוב. פשטידת כרובית נשמעת כמו משהו נטול מעוף בעליל, כמו עמידה בתור בדואר או המתנה למענה אנושי בטלפון. שעמום אטומי… להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אפייה, מלוח | 6 תגובות

עוג(ו)ת שוקולד ליום הולדת

13:25 – המטבח שלי כל כך לא פוטוגני כרגע. ערימות של קערות וסירים מוכתמים בשוקולד וקצף ביצים פוקקים את השיש. שלל כפות, מקציפים, ולקקן – שמרוחים בשלבי הכנה שונים של תערובת לעוגת יומולדת – מונחים בדיוק איפה שאני לא צריכה שהם יהיו. מדהים לגלות שלכלי מטבח יש אינטליגנציה רגשית של חתול, והם יודעים למקם את עצמם במקום הלא נכון בזמן הלא נכון… להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה כללי, מתוק | 4 תגובות

עוגיות שיבולת שועל

כשהייתי קטנה, אמא שלי הייתה קוראת לי עוגיפלצת. בהרבה אהבה אמנם, אבל עדיין, פלצת. ככה זה. יש אמהות שבטוחות שהילדים שלהם הכי יפים. יש כאלה שמשוכנעות שהצאצאים שלהם הכי חכמים. אמא שלי הייתה אישה ריאליסטית, שהסתכלה למציאות ולבת שלה בעיניים, והמסקנות היו חד משמעיות: צריך להעביר את העוגיות למדף הגבוה. להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אפייה, כללי, מתוק, קליל | 15 תגובות